9:00 - 13:00

15:00 - 18:00

C/ Bisbe Morgades, 4

08560 Manlleu

93 851 01 80

vedrunamanlleu@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

MENJADOR ESCOLAR AMB CUINA PRÒPIA

Oferim el servei de menjador amb cuina pròpia en el centre. Una empresa externa garanteix la qualitat del servei a través de l’elaboració de menús adequats a les edats dels nostres alumnes.

El menú es pot veure afectat per canvis puntuals en funció del servei dels proveïdors.

SERVEI D’ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies que els hi suposa un trasbals horari deixar o recollir els fills/es a l’escola. Els nens i nenes estaran sota la supervisió de personal de l’escola.

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 2/4 de 8 del matí a les 9 del matí i de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei a criteri dels mestres i professors.

L’equip de l’escola es coordina amb els serveis educatius que el Departament d’Ensenyament i altres serveis externs quan és necessari i també és qui impulsa l’ITINERARI PSICOPEDAGÒGIC propi de l’escola, que ha estat creat conjuntament amb els Equips de psicopedagogia de totes les Escoles Vedruna de Catalunya i que podeu consultar.

PLATAFORMA DIGITAL

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tot l’alumnat, els mestres i els pares tenen un usuari per accedir a Clickedu.

Aquesta plataforma serveix per gestionar, entre d’altres coses, les programacions (fitxes de reforç o ampliació), els informes, les comunicacions amb les famílies, els calendaris (agenda), fotos de les activitats, tant de l’escola com de l’aula…

WIFI I SERVEIS INFORMÀTICS

Totes les aules de l’escola estan digitalitzades i en tots els cursos, els alumnes compten amb usuari i clau per accedir a l’entorn Google per educació.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’escola presenta una àmplia oferta d’activitats extraescolars per tal de respondre a les necessitats de cada família. Les activitats estan gestionades per l’AFA Vedruna Manlleu

A continuació podeu consultar el catàleg.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website