LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola és present a Manlleu des de l'any 1856 quan s'obrien les primeres aules d'ensenyament femení. L'escola Vedruna actual és hereva d'una iniciativa educativa impulsada per una gran educadora: Joaquima de Vedruna i de Mas. El seu projecte és avui a més de 23 països de quatre continents.

L'escola forma part d'una xarxa de 36 escoles Vedruna al nostre país i moltes més a la resta de l'Estat. Som un col·lectiu en l'òrbita de l'escola cristiana de Catalunya compromesa en la seva cultura i la seva llengua.

El nostre centre està vinculat al centre docent: La Salle-Manlleu. Resolució 563/97 de la Direcció General de Centres. Units per oferir una educació cristiana des dels 3 fins als 20 anys.
Les escoles El Carme-Vedruna i la Salle volen donar conjuntament una resposta social al dret que té tota persona a l'educació.

En aquest enllaç podeu accedir al Projecte Educatiu de Vedruna Catalunya Educació, en la seva última revisió i actualització (curs 2016-17). I també en format llibret en l'arxiu adjunt.
També et pot interessar...

TALLERS D'APRENENTATGE

Quan l'alumne esdevé protagonista

llegir més »

EMOCIONA'T

Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) a Educació Infantil i Cicle Inicial. El Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) es p...

llegir més »

PLA LECTOR

#ensagradallegir

llegir més »