PROJECTE COMARQUES

El projecte COMARQUES pretén que l’alumnat conegui més profundament diferents aspectes de la seva comarca: festes populars, gastronomia, llegendes... i que els/les alumnes de les escoles participants del projecte arribin a descobrir aquests mateixos aspectes d’altres comarques de Catalunya.

Durant tot el projecte els/les alumnes estaran acompanyats per en Rovelló, personatge que dinamitzarà el projecte i presentarà totes les activitats. Cada vegada que un grup-classe acabi una activitat, en Rovelló els enviarà per correu electrònica una peça del trencaclosques de Catalunya. El mapa s’anirà completant a mesura que avanci en el projecte.

Aquest projecte està adreçat a l’alumnat de 4t d’Educació Primària. Tots els continguts de les activitats  estan integrats en el currículum de les àrees implicades: llengua catalana, coneixement del Medi i plàstica.

CLIQUEU AQUÍ PER ENTRAR AL BLOC
També et pot interessar...

TALLERS D'APRENENTATGE

Quan l'alumne esdevé protagonista

llegir més »

EMOCIONA'T

Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) a Educació Infantil i Cicle Inicial. El Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) es p...

llegir més »

PLA LECTOR

#ensagradallegir

llegir més »