CURS 2017-2018

La nostra manera de concebre l’Educació:

  • Que sigui de qualitat.
  • Basada en els valors cristians, que volem posar en relleu i perquè considerem urgents per aquesta societat: la llibertat, la vida, la justícia, la Pau, la fraternitat, la transcendència.
  • Una educació que faci possible que el nen/a, de mica en mica, s’insereixi en la societat i la transformi tot millorant-la.

Projectes:

 

Gestió de qualitat (I.S.O)

Els objectius de qualitat són la base per la millora continua del Sistema de Gestió de Qualitat de la FPEVB i de les escoles.

 

 

Conveni Vedruna Catalunya amb Sant Joan de Déu

Les escoles Vedruna de Catalunya i l'Hospital de Sant Joan de Déu participen en un projecte conjunt de detecció de possibles transtorns d'aprenentatge en edats primerenques, per tal d epoder invertir el es aviat possible en l'alumnat i evitar així dificultats en l'adquisició dels parenentatges acadèmics.

Els transtorns que s'estudien són la dislèxia (dificultat en la lectura i l'escriptura), la discalcúlia (dificultat en el càlcul) i el TDHA (dèficit d'atenció amb o sense hiperactivitat).

 També et pot interessar...

TALLERS D'APRENENTATGE

Quan l'alumne esdevé protagonista

llegir més »

EMOCIONA'T

Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) a Educació Infantil i Cicle Inicial. El Programa d’Ensenyament i Aprenentatge Feliç (PEAF) es p...

llegir més »

PLA LECTOR

#ensagradallegir

llegir més »